home

work more work workshops about me contact

Cursussen/Workshops

Creativiteit met textiel voor kinderen en volwassenen

Cursussen voor kinderen:

-Restyle je kleding

-Maak je eigen kleding

-Maak je eigen tas

-Maak je eigen knuffel

-Stempelen, sjabloneren op textiel

-tekenen/schilderen en meer......

 

 
 

Cursussen voor Volwassenen:

-Mixed media textiel:

In deze cursus staat textiel centraal, dat kan een oud kledingstuk, sjaal of overgebleven lapjes zijn, maar ook ander materiaal kan gebruikt worden zoals papier, draadjes, wol en meer. We starten eerst met een klein project. Werken met een soort collage techniek, daarna gaan we vrij borduren met de hand en de naaimachine, waardoor er een textielschilderij, wandkleed of een nieuwe stof ontstaat.

-Restyle je kleding naailessen:

Iedereen heeft wel te veel kleding in de kast, kleding die je niet meer aandoet maar niet weg wil doen! In deze cursus gaan we oude kleding veranderen tot iets nieuws, zowel eigen kleding als kleding uit de tweedehandswinkel. Je kan bijvoorbeeld een knuffel maken van een oude trui of een tas van een broek, maar ook een nieuw kledingstuk van oude kledingstukken. ieder gaat bedenken en kijken wat er mogelijk is, onderbegeleiding wordt het idee uitgewerkt.

Zou je graag een cursus/workshop willen volgen? Binnenkort ga ik starten met deze cursussen, laat me het weten als je interesse hebt, dan neem ik contact met je op! Ook kan ik workshops geven bijvoorbeeld voor een bedrijfs activiteit of feestje!

Mail naar:Beppie@visavisdesign.nl

 
     

Cursussen die ik geef op scholen:

Speciaal voor VSD en LKP heb ik een programma uitgewerkt voor groep 3/4, 5/6, en 7/ 8.
In dit programma krijgen de kinderen, les in techniek en vaardigheden die met textiel en kunst te maken hebben.Ze gaan werken met de vele vormen van het creatieve proces die hierbij nodig zijn om zichzelf te ontwikkelen op dit gebied.Uiteindelijk sluiten we de lessen, na 10 weken, af met een presentatie.

Ook bestaat de mogelijkheid om een vervolgtraject van de cursus in te gaan.

 

 

Maak je eigen kleding

kledingKnuffel makenknuffelspopKnutselen tas

Tas maken

Klederdracht in een nieuw jasje

klederdracht

 

 

   

 

visavisdesign