home

work more work workshops about me contact
 
About me:

Als kind vond ik tekenen het leukste wat er was.
Na de middelbare school ging ik eerst naar de VrijeAacademie te Den Haag.Daarna heb ik mijn propadeuse behaald op de AKV ST Joost te Breda, en mijn studie verder vervolgd op de ArtEZ te Arnhem, waar ik de richting Mode heb gedaan.


Na mijn studie heb ik een tijdje  gewerkt voor een aantal bedrijven  zoals “Club Robinson”, waarvoor ik de theaterkostuums heb ontworpen.
Al snel wilde ik mijn eigen bedrijf oprichten, dat werd Visavisdesign!
Ik werkte vanuit mijn eigen winkel, later werk in opdracht.
Nog veel later ben ik gaan lesgeven, maar voor die tijd heb ik een aantal studies gedaan,
zoals “Kunst en Cultuur Management” aan de Erasmus te Rotterdam, Webdesign, en de Opleiding voor vakkrachten in de leerkansenscholen.

zo kwam het dat ik gevraagd werd voor een project in Scheveningen:"Klederdracht in een nieuw jasje"

In deze workshop/cursus ging ik meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar begeleiden om het Schevingsklederdracht te vernieuwen, zoals zij het graag zouden willen zien!

Hierdoor ontdekte ik dat het heel leuk was om les te geven, dat was de reden/aanleiding om mezelf daar meer in te gaan verdiepen/ontwikkelen.

Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring op het gebied van lesgeven, vooral aan kinderen en jongeren, ook geef ik sinds 2 jaar les aan volwassenen. Ik geef les in allerlei creatieve vakken meestal op het gebied van textiel, maar ook kooklessen, tekenlessen en Kunstlessen.

Beppie

 

 

visavisdesign